25.9.2016. 8:26
0
Poginule dvije osobe u Crnoj Gori
Nikšićanin B.Đ. (74) preminuo je nakon što je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći na Krnovu, kraj Nikšića, saopštila je crnogorska policija.
 Saobraćajna nesreća dogodila se kada su se sudarili tamić kojim je upravljao Z.Z. i automobil astra za čijim volanom je bio B.Đ. 

Nakon udesa, B.Đ. je transportovan u nikšićku Opštu bolnicu, gdje su ljekari pokušali da ga reanimiraju. Iz bolnice rečeno da je naložena obdukcija, kojom će se utrvrditi tačan uzrok smrti. 

U drugom udesu kod Bijelog Polja jedna osoba je poginula, dok su dvije povrijeđene. Udes se desio kod mjesta Kisjele Vode kod Bijelog Polja, oko 23.20 na magistralnom putu Bijelo Polje-Dobrakovo, saopšteno je iz policije. Policija nije saopštila identitet stradale osobe, niti druge detalje. 

(Nezavisne/Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.