28.11.2016. 10:45
0
Uz prijetnju pištoljem opljačkana kladionica na Skenderiji
Neidentifikovana osoba izvršila je u nedjelju u ulici Terezija, općina Centar Sarajevo, razbojništva nad radnicom u sportskoj kladionici "Williams".

Uz prijetnju nožem od radnice je otuđio novac.

Policijski službenici rade na rasvjetljavanju krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršioca.

Teška krađa
Policijski službenici Druge PU lišili su slobode M.A., rođen 1982. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio tešku krađu.

M.A. je u ulici Behdžeta Mutevelića, općina Novo Sarajevo, izvršio tešku krađu u putničko motorno vozilo marke "Citroen", vlasništvo O.K. iz Sarajeva.

Protiv uhapšenog će biti preduzete zakonom predviđene mjere.

Stanje u saobraćaju
U protekla 24 sata na području Kantona Sarajevo dogodilo se ukupno 18 saobraćajnih nezgoda, od toga 17 s materijalnom štetom i jedna s nastradalim osobama, kojom prilikom su dvije osobe lakše povrijeđene.

Zbog upravljanja motornim vozilom pod dejstvom alkohola iz saobraćaja je isključeno 16 vozača, pet osoba zbog upravljanja motornim vozilom bez položenog vozačkog ispita, četiri vozila zbog isteka važnosti saobraćajne dozvole i dva  neregistrovana vozila, saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.