29.11.2016. 8:28
0
Nesreća u Zenici, teže povrede obje ruke zadobio M.Z. iz Zenice
U tehnološkoj jamskoj nezgodi, koja se sinoć poslije 19.00 sati desila u pogonu Stara jama zeničkog Rudnika mrkog uglja, jedan radnik je zadobio teže povrede koje nisu opasne po život.

Povrede obje ruke zadobio je rudar M.Z., rođen 1979. godine, iz Zenice, i odmah nakon izlaska iz jamskih prostorija prebačen je na odjel Kantonalne bolnice Zenica, gdje je zadržan na liječenju i opservaciji.

Uviđajne radnje u vezi sa tom nezgodom u rudniku obavit će danas stručne ekipe zajedno sa federalnim rudarskim inspektorom i dežurnim kantonalnim tužiteljom.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.