1.12.2016. 10:47
1
Žena koja je sa svojom sestrom pretučena na Alipašinom Polju: Opalila me je šakom u nos, moje dijete je bilo svo krvavo
Da Sarajevo nije siguran grad dokaz je slučaj sa Alipašinog Polja gdje su napadnute dvije žene, u prisustvu svoje malodobne djece, od strane nepoznate ženske osobe i njenog supruga.

Priču za Source.ba portal danas je podijelila jedna od žena koje su pretučene, a ime ove žene koja se u trenutku napada nalazila sa svojom djecom je poznato Redakciji Source.ba portala.

"Šetala sam sa sestrom i sa nama je bilo naše troje djece. Neka žena je bila na trgu u B fazi na Alipašinom Polju, a oko nje je bilo nekoliko pasa lutalica. Te lutalice su krenule prema nama, pa sam ih otjerala, jer se bojim pasa. Nakon toga sam prokomentarisala sa sestrom kako bi napokon trebalo da se ti psi sklone sa ulice, jer ih je previše. Ta žena je čula naš razgovor, zovnula je supruga, a on je onda počeo nama da dobacuje, psuje i prijeti. Ta žena je krenula prema nama kako bi udarila moju sestru i dvoje djece, a kada sam probala da je zaustavim, opalila me je šakom u nos. Dijete mi je ispalo iz ruku, neki ga je čovjek poslije uzeo, a onda me ta žena napala ponovo sa leđa i bacila me na tlo. Ona je poznata svima, vjerujte mi. Nakon toga je i njen suprug krenuo na mene, jer je kao branio svoju ženu. Niko nije zovnuo policiju. Naišao je sestrin poznanik koji je pozvao policiju"
, kaže sagovornica Source.ba portala.

Ova gospođa tvrdi da je onda uslijedila nova tuča kada su napadači shvatili da je poznanik njene sestre pozvao policiju.

"Suprug od te žene i još dvojica ili trojica ljudi su pretukli tog momka jer je zovnuo policiju. Čini mi se da su mu slomili nos, jer je nakon toga išao na pretrage na KCUS. Oni su nastavili sa prijetnjama i pred policijom. Meni se čini da ih i policija zna. Ja tog čovjeka znam iz viđenja, a znam i nju"
, kaže ova gospođa.

Nakon toga, naša sagovornica je sa svojom sestrom i djecom prebačena na KCUS.

"Otišli smo u KCUS, a onda su i oni stigli gore. Oni se gore sa svima znaju. Poveli su svoje dijete i doveli ga gore i tvrdili da smo mi njih napali i pretukli. Sa svima se gore znaju, počevši od obezbjeđenja sa kojim su se pozdravili", kaže naša sagovornica čije je ime poznato Redakciji Source.ba portala.

MUP KS navodno već poznaje dotične ljude, kako i sama tvrdi naša sagovornica.

"Šta god da smo objašnjavali policiji, oni su nam govori kako znaju i kako nam vjeruju. Mislim da su oni poznati policiji od ranije. Rekli su nam kada završimo na KCUS-u da dođemo u stanicu. I dalje smo u šoku. Dijete od sestre se boji da izađe iz kuće, moje dijete je bilo svo krvavo. Kada smo došli u policiju pokrenut je krivični postupak. Na tome se sada završilo", rekla je na kraju za Source.ba portal naša sagovornica.

Pokušali smo dobiti više informacija iz MUP-a KS, ali nam je rečeno da je glasnogovornik MUP-a, Irfan Nefić, na sastanku. Ukoliko dobijemo dodatne informacije i odgovor iz MUP-a KS, objavit ćemo ih naknadno. Na oficijalnom sajtu MUP-a KS nema informacija o ovom napadu na Alipašinom Polju.


1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.