5.12.2016. 11:25
0
Zbog krađe novca uhapšen E.L. koji je iz kuće ukrao veću količini novca
Policijskoj stanici Mostar Sjever u nedjelju se obratio A.M. (1965) iz naselja Prigrađani i prijavio da mu je iz kuće, u posljednja dva tri dana, otuđena veća količina novca.

Operativnim radom na terenu djelatnici policije su pronašli počinitelja osobu E.L. kod kojeg je pronađen novac i koji je priznao izvršenje tog kaznenog djela, priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

 Policijskoj upravi Čapljina u nedjelju je Z.H.(1977) s Domanovića prijavio provalu u kuću vlasništvo Lj.Ž. u kojoj nitko ne živi, te da je počinitelja tog kaznenog djela zadržao na licu mjesta.

 Dolaskom policije utvrđeno je da se radi  S.I.(1990) iz Stoca, koji je lišen slobode dok je vozilo "opel kadet" koje je koristio, prebačeno u krug policijske uprave. O svemu je upoznat tužitelj, navodi se u priopćenju.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.