13.12.2016. 14:09
0
S.S. vozilom udario pješaka, a potom i u službeno vozilo CJB Prijedor
Vozač iz Prijedora, inicijala S.S., 11.decembra je automobilom “opel astra” udario pješaka, a narednog dana i u službeno vozilo Centra javne bezbjednosti Prijedor.

S.S. je pobjegao s mjesta saobraćajne nezgode nakon što je na nekategorisanom putu u mjestu Donji Orlovci, u Prijedoru, automobilom udario pješaka M.Ć. iz Prijedora, koji je zadobio lake tjelesne povrede.

Nakon što je lišen slobode, alkotestiranjem vozača utvrđeno je da je imao 2,45 posto alkohola u organizmu.

Narednog dana, 12. decembra, S.S. je upravljajući vozilom marke „opel astra“, prouzrokovalo saobraćajnu nezgodu na parking prostoru ispred Policijske stanice Prijedor 2, udarivši u parkirano službeno vozilo MUP-a Republike Srpske, CJB Prijedor.

U nezgodi je pričinjena manja materijalna šteta na oba vozila. Zbog odbijanja alkotestiranja, S.S. je zadržan u policiji. 

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.