28.1.2017. 12:31
3
Nesreća na Bjelašnici: Teže povrijeđen skijaš kojeg su udarile motorne sanke
Jučer u popodnevnim satima oko 16:20 sati došlo je do nesreće na Bjelašici.

PU-PS Trnovo obaviještena je da je na lokalitetu Bjelašnice, skijalište Babin do, došlo do kontakta skijaša K.F., rođen 1967. godine iz Sarajeva i motornih sanki vlasništvo Gorske službe spašavanja, kojim je upravljao vozač B.D., iz Sarajeva – kažu z MUP-a KS.

U ovom događaju teške tjelesne povrede /fraktura lijeve podkoljenice/, konstatovane u Općoj bolnici „Prim. dr. Abdulah Nakaš“, zadobio je skijaš K.F., te je isti zadržan na daljem liječenju.

- O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, koji nije izlazio na mjesto događaja, uviđaj je izvršen od strane uviđajne ekipe MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju dalji rad na dokumentovanju navedenog događaja – dodali su iz MUP-a.


(Patria)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.