29.1.2017. 17:41
1
S.A., koji je danas pretučen na sastanku SDA u Srebrenici, pušten na kućno liječenje
Pacijent iz Srebrenice čiji su inicijali S.A. /39/ primljen je danas sa povredom preloma baze kosti šake koja je nastala, najvjerovatnije, u tuči, rekao je Srni načelnik Hirurškog odjeljenja Opšte bolnice u Zvorniku Dragan Cvijanović.

Cvijanović kaže da je pacjentu postavljena gipsana longeta, nakon čega je otpušten na kućno liječenje jer ostale povrede nisu toliko ozbiljne. On je dodao da se ova poveda tretira kao teža. 

Iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Zvornik danas je Srni rečeno da je Policijskoj stanici u Srebrenici prijavljeno je danas u 13.00 časova da je u ovom srebreničkom objektu došlo do narušavanja javnog reda i mira. 

Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Srebrenica koji su izvršili uviđaj, a o događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Bijeljini. 

Uoči sastanak nedavno formiranog Povjereništva SDA za Srebrenicu, koji je trebalo da bude održan u prostorijama Medžlisa Islamske zajednice u ovom mjestu, prvo je došlo do verbalnog sukoba koji se pretvorio u tuču, tvrde očevici. 

(Srna)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.