13.2.2017. 10:41
1
Detalji nesreće u Lukavcu: 26-godišnji radnik šlep službe došao da odveze vozilo, a onda ga usmrtio vozač Passata
Dvije nesreće u razmaku od devet sati dogodile su se u mjestu Gnojnica Polje na području općine Lukavac, od kojih jedna s tragičnim posljedicama, saznaje Fena u MUP-u TK.

U tom mjestu sinoć oko 23.30 dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su sudjelovali "ford fiesta“ s vozačem M.O. (38) i "golf II“ kojim je upravljao R.N. (48), obojica iz Lukavca.

Usljed teških povreda R.N. je zadržan na liječenju u UKC Tuzla.

Uviđaj o ovoj nesreći sinoć su obavili pripadnici PS Lukavac, a jutros se na istom mjestu dogodila nova, još teža saobraćajna nesreća.

Naime, 26. godišnji radnik šlep službe došao je da odveze jedno od oštećenih vozila, a na njega je naletio automobil "passat“ i na mjestu ga usmrtio.

-Radnik je došao da bi odvezao automobil nakon nesreće koja se dogodila sinoć na ovom dijelu puta, kada je na njega naletio automobil marke "passat“ koji ga je usmrtio. Okolnosti nesreće još se istražuju i više podataka znat ćemo nakon završetka uviđaja - rekao je glasnogovornik MUP-a TK Izudin Šarić. 

Zna se jedino da je za volanom automobila "passat“ bio je dvadesetšestogodišnjak, rečeno je.

Zbog uviđaja na mjestu nesreće saobraćaj dionicom puta Tuzla - Gračanica je veoma otežan.

(Fena)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.