13.2.2017. 10:44
0
U potragu za nestalim Amarom Kozlićem uključili se i rafting klubovi iz Zenice, Visokog i Kaknja
Timovi Specijalne policijske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona i danas pretražuju korito i obale rijeka Lašve i Bosne kako bi pronašli tijelo mladića Amara Kozlića koji je zajedno sa dva prijatelja automobilom sletio u rijeku Lašvu u noći sa 4. na 5. februar vraćajući se iz Viteza u Zenicu, piše Patria.

Kako je kazala Aldina Ahmić, portparol MUP ZDK u potragu se uključio i određeni broj pripadnika Jedinice za podršku MUP SBK kao i članovi rafting klubova iz Zenice, Viskog, Kaknja. 

Automobil i tijela dvojice mladića Huse Delića i Almena Begovića izvučena su u ponedjeljak 6. februara, dok je tijelo trećeg mladića odnijela voda. Zbog vremenskih prilika i smanjene vidljivosti potraga se obustavlja u poslijepodnevnim satima.

(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.