16.2.2017. 12:55
0
Na području FBiH 47 krivičnih djela od kojih jedno ubistvo
Na području Federacije BiH tokom protekla 24 sata registrirano je 47 krivičnih djela i 71 saobraćajna nesreća, u kojim su dvije osobe zadobile teške, osam osoba lakše tjelesne povrede, dok za jednu osobu nije utvrđen stepen tjelesne povrede.

Na području FBiH registrirano je jedno ubistvo, osam razbojništava, 17 teških krađa, šest krađa, jedno nasilje u porodici, jedno izazivanje opće opasnosti, jedno posjedovanje opojne droge i 23 narušavanja javnog reda i mira, u kojima su tri osobe zadobile lakše tjelesne povrede.

Slobode je lišeno 16 osoba, a 13 ih je zadržano, saopćeno je iz Federalne uprave policije.

(FENA) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.