23.3.2017. 8:33
0
Pronađeno tijelo djevojke koja je upala u Sanu?
U rijeci Uni u Donjoj Gradini, na području opštine Kozarska Dubica, sinoć je pronađeno tijelo ženske osobe, a pretpostavlja se da je riječ o sedamnaestogodišnjoj djevojci čiji su inicijali D. DŽ. iz Prijedora, koja je 5. marta pala sa splava u rijeku Sanu.

Iz Teritorijalne vatrogasne jedinice Kozarska Dubica potvrđeno je prema opisu pronađeno tijelo odgovara traženoj osobi, prenose Nezavisne.

Na terenu su, prema dojavi pripadnika Policijske stanice Kozarska Dubica, angažovana tri vatrogasca-spasioca Teritorijalne vatrogasne jedinice Kozarska Dubica.

U toku je uviđaj koji vrše pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Podsjetimo, 17-godišnja djevojka pala je 5. marta sa splava u rijeku Sanu  u Prijedoru nedaleko od gradskog mosta.

(Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.