26.3.2017. 15:04
2
Sarajevo: Tri maskirane osobe izvele oružanu pljačku u mjenjačnjici u hotelu Hollywood
Tri maskirane osobe danas oko 13.50 sati izvele su u mjenjačnici koja se nalazi u sklopu hotela Hollywood oružanu pljačku, prenosi Dnevni Avaz.

U trenutku pljačke na mjestu događaja zateokao se policijski službenik koji je pokušao spriječiti razbojnike da pobjegnu.

"Nakon što je policajac izdao naredbu da stanu jedan od njih je uperio pištolj prema policajcu zbog čega je policajac zapucao u pravu pljačkaša. Razbojnici su pobjegli u Audiju, a prilikom pljačke i pucnjave, prema našim informacijama, niko nije povrijeđen. Razbojnici su odnijeli određenu sumu novca , kazao je za Avaz.ba Irfan Nefić, porptarol MUP-a KS.

Jedan od razbojnika bio je navodno naoružan automatskom puškom, a policija za njima intezvno traga, piše Avaz.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.