25.5.2017. 15:46
0
Cisterna puna goriva sletjela sa ceste: Vozač ispao kroz šoferšajbu
Na magistralnom putu Prijedor-Kozarska Dubica dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je došlo do “slijetanja” kamiona-cisterne jednog prijedorskog preduzeća.

Nezgoda se desila oko 13:00 časova na Bukovoj kosi.

Kako nezvanično saznajemo, vozač cisterne koja je puna goriva, ispao je iz kabine kroz prednje staklo i povrijeđen je, te je vozilom hitne pomoći trasportovan u prijedorsku bolnicu.

Na lice mjesta stigli su i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Prijedor koji su preventivno pjenom posuli dio ceste pošto je iz oštećenog kamionskog rezervoara iscurila određena količina nafte.

Prema prvim saznanjima glavni rezervoar nije oštećen.

Saobraćaj na ovom dijelu puta se odvije naizmjenično, jednom kolovoznom trakom.

Prijedorski vatrogasci su i dalje na terenu kao i policija koja vrši uviđaj.

Očekuje se i dolazak dizalice kako bi se cisterna izvukla na put.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.