14.6.2017. 9:37
0
U saobraćajnoj nesreći kod Bijeljine povrijeđena djevojčica
Jedanaestogodišnja djevojčica povrijeđena je jučer u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Novom naselju Janja kod Bijeljine.

Djevojčicu je dok je pješačila udario automobil „audi 80“, kojim je upravljao Lj.Đ., saopćeno je danas iz Policijske uprave Bijeljina.

Povrijeđenoj jedanaestogodišnjakinji ukazana je pomoć u Medicinskom centru Bijeljina, gdje su joj konstatovane teške tjelesne povrede i zadržana je na liječenju.

U saopćenju iz Policijske uprave Bijeljina se navodi i da je policija u Ugljeviku jučer pronašla ukradeni „golf“ te maloljetnika koji je ukrao  automobil. 

O svemu je obaviješteno nadležno tužilaštvo, kao i Centar za socijalni rad.

U toku je rad na dokumentovanju ovog krivičnog djela.


(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.