20.6.2017. 21:13
0
Policija istražuje uzrok smrti Sarajlije
Policija istražuje uzrok smrti četrdesetogodišnjeg Ć.A. iz Sarajeva, čije je tijelo sinoć pronađeno na autobuskom stajalištu kod Srednjeg, opština Ilijaš. Prema riječima očevidaca, u pitanju je policajac, ali iz policije nisu željeli da kažu da li je to tačno.

Zasad je misterija kako su nastupile povrede na glavi koje on ima, a sve bi trebalo da bude jasnije nakon obdukcije koja će biti obavljena. Zbog toga je tijelo prevezeno u mrtvačnicu Medicinskog fakulteta. "Tu će se po nalogu tužioca obaviti obdukcija", saopšteno je iz policije, prenose Nezavisne. 

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) rekli su da je tijelo pronađeno oko 21.15 na putu, i to pored pežoa. 

"Odmah nakon prijave na mjesto događaja su upućene policija i Hitna pomoć. Oni su pronašli tijelo muškarca, a ljekari su mogli samo konstatovati smrt", rekli su iz MUP-a KS. 

Policajci, zajedno sa tužiocem Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu i vještakom medicinske struke, juče ujutru su obavili uviđaj na mjestu događaja, a u toku je i istraga u ovom slučaju. Do sada nije poznat identitet nesrećnog muškarca, niti uzrok smrti.

(Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.