7.7.2017. 14:15
0
Potukli se putnici u autobusu kod Bijeljine
U mjestu Glavičice kod Bijeljina jučer je došlo do tuče putnika u autobusu.

Policijski službenici iz Bijeljine su utvrdili da je u unutrašnjosti autobusa došlo do guranja tri osobe, napada na jednog putnika usljed čega je razbijeno prednje vjetrobransko staklo vozila. 

Nakon što je vozač zaustavio autobus, trojica muškaraca su pobjegla. Nedugo zatim u ugostiteljskom objektu u Novom naselju Janja narušili su javni red i mir, nakon čega su uhapšeni.

Identifikacijom je utvrđeno da se radi o Z.G. i D.S. iz Novog naselja Janja i M.H. iz Brčkog. Alkotestiranjem je utvrđeno da sva trojica imaju alkohola u organizmu i to M.H. u količini od 1,70 gr/kg, Z.G. u koncentraciji od 1,93gr/kg, a D.S. od 2,27 gr/kg.

Protiv njih će biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo oštećenje tuđe stvari, saopćeno je danas iz Policijske uprave Bijeljina.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.