11.7.2017. 13:49
0
U rijeci Savi pronađeno beživotno tijelo ženske osobe
Sinoć oko 19:50 sati, Policiji Brčko distrikta obratio se građanin Brčkog i prijavio da u rijeci Savi, u blizini izletišta Ficibajer, u vodi pluta beživotno ljudsko tijelo.

Tijekom očevida utvrđeno je da se radi o mlađoj, ženskoj osobi čije je tijelo prevezeno u gradsku mrtvačnicu gdje će se obaviti obdukcija i utvrditi uzrok smrti.

Na osnovu dosad prikupljenih informacija najvjerojatnije se radi o ženskoj osobi s inicijalima D.R. (39) s područja Brčkog, priopćeno je iz brčanske Policije.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.