12.7.2017. 11:35
0
Povrijeđeni u nesreći kod Šićkog Broda pušteni kući
Nijedna od četiri osobe, povrijeđene u jutrošnjoj nesreći u mjestu Šići, na putu Tuzla – Lukavac, nije hospitalizirana.

Glasnogovornica UKC Tuzla Ersija Aščerić – Mujedinović kazala je Feni da su pacijenti primljeni na Kliniku za hirurgiju, te da su nakon pružene liječničke pomoći otpušteni.

Nesreća se dogodila oko 9.00 sati, kada su se sudarili dostavno vozilo „iveco“ i automobil „renault clio“. Materijalna šteta je velika, a saobraćaj je bio blokiran u oba smjera sve do 10.40 sati.

- Povrijeđena su oba vozača i dva saputnika. Odvezeni su u UKC Tuzla, dok su uviđaj obavili službenici kriminalističke policije PU Tuzla. Saobraćaj je trenutno potpuno normaliziran – izjavila je Feni viša stručna suradnica Odjela za odnose s javnošću MUP-a Tuzlanskog kantona Bedrija Suljić.

(FENA/Merima Druškić) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.