25.7.2017. 9:38
0
U Drinskom jezeru pronađen leš ženske osobe
Iz korita Drinskog jezera, u mjestu Brodar, u općini Višegrad, 23. jula izvučeno je beživotno tijelo nepoznate žene.

Mrtvozornik je konstatovao da se radi o tijelu koje se već duže vrijeme nalazi u vodi. Riječ je  o ženi nepoznate dobi, visine oko 160 cm.

Iz Policijske uprave Foča danas su pozvali građane da pomognu u idenficiranju, ukoliko imaju bilo kakvih korisnih saznanja o identitetu utopljenice.

Sve informacije mogu da prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatan broj telefona „122“ ili na broj 058/210-794.

Pronađeni leš je uz saglasnost nadležnog tužioca Okružnoj javnog tužilaštva Istočno Sarajevo prevezen u mrtvačnicu u Višegradu, a potom u mrtvačnicu u Istočnom Sarajevu gdje će se izvršiti obdukcija radi tačnog utvrđivanja uzroka smrti i izuzimanja DNK-a za analizu i utvrđivanje identiteta.

(Fena/Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.