12.8.2017. 9:25
0
Policija treba pomoć: Prepoznajete li provalnika?
Policija KS treba pomoć građana u identifikovanju provalnika.

Dana 01.08.2017. godine u mjestu Garovci, općina Hadžići, u kuću vlasništvo S.A.S.A. , od strane dva NN lica izvršeno je krivično djelo iz člana 287. KZ F BiH (teška krađa), prenosi “N1“.

“Molimo građane da, ukoliko na osnovu objavljenog video-klipa jednog od NN lica, raspolažu bilo kakvim informacijama koji bi mogle doprinijeti utvrđivanju identiteta izvršioca ovog krivičnog djela, svoja saznanja dostave Šestoj policijskoj upravi na broj telefona 033 422 000, Operativnom centru MUP-a Kantona Sarajevo na broj 122 ili najbližoj policijskoj stanici”, saopšteno je iz policije.


Opširnije na linku OVDJE.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.