20.8.2017. 14:00
0
U slijetanju vozila s puta u Bosanskoj Kostajnici smrtno stradao vozač
Mladić inicijala B.B. (1998.) iz Bosanske Kostajnice smrtno je stradao jučer na magistralnom putu Kostajnica-Kozarska Dubica, u mjestu Petrinja.


B.B. je upravljajući vozilom marke "seat cordoba'' sletio s kolovoza, saopćeno je danas iz Policijske uprave Prijedor.

U saopćenju se dodaje da su Policijski službenici Policijske stanice Novi Grad/Bosanski Novi, 17.augusta lišili slobode osobu M.B. (1986) iz Kozarske Dubice, zbog postojanja osnova sumnje da je 29.jula počinila krivično djelo krivotvorenje novca.

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je osumnjičeni, 29.jula, na području Novog Grada/Bosanskog Novog, u mjestu Svodna, prilikom kupovine stoke, stavio u promet krivotvorenu novčanicu u apoenu od 200 eura.

Protiv M.B. će Tužilaštvu BiH biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo krivotvorenje novca. 

(FENA/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.