22.8.2017. 10:35
0
Usljed obaranja stabla stradala žena iz Prnjavora
Starija žena preminula je jučer od zadobijenih povreda nakon što je na nju palo stablo prilikom sječe šume u mjestu Gornja Ilova, u općini Prnjavor.

Policija je ispitala R.M. (1991.) iz Prnjavora, koji je tokom sječe šume oborio stablo, koje je prilikom pada udarilo stradalu 76-godišnjakinju.

R.M. se sumnjiči da je izvršio krivično djelo izazivanje opće opasnosti, saopćeno je danas iz Policijske uprave Banja Luka.

Nakon kompletiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka bit će dostavljen izvještaj protiv R.M. za spomenuto krivično djelo.


(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.