15.9.2017. 21:16
0
Velika Kladuša: Sinovi fizički napali oca i njegovu djevojku
Policijskoj stanici u Velikoj Kladuši obratila se osoba inicijala T. Š.(45) koja je prijavila fizički napad na nju i na lice M.I. (43) od strane njegovih sinova M.I (23) i M.Ž. (21).

Kako ističu u Operativnom centru MUP-a Unsko-sanskog kantona, sinovo osobe M.I. su nakon verbalnog sukoba, i fizički nasrnuli na nju i na pomenutu osobu M.I.
 
Nakon prijave, intervenisali su policajci koji su nasilnike, M.I (23) i M.Ž. (21) lišili slobode i priveli u prostorije Policijske stanice Velika Kladuša radi kriminalističke obrade. Povrijeđenoj T.Š. prva pomoć je ukazana u hitnoj službi Doma zdravlja Velika Kladuša, piše “Usn“.

Daljnji rad na dokumentovanju krivičnog djela „ Nasilničko ponašanje“ nastavljaju istražitelji OKP PS Velika Kladuša.

(Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.