26.9.2017. 20:30
2
Ferid Hadžihaskić, koji je jučer upravljao Audijem u kojem je smrtno stradao Amir Alić, pušten na slobodu
FOTO: Dnevni Avaz
U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se jučer desila na autoputu Ilijaš - Visoko, smrtno je stradao Amir Alić, 25-godišnjak iz Sarajeva.

Odmah nakon nesreće uhapšen je vozač Audija koji se bukvalno prepolovio kada je udario u betonsku ogradu pored autoceste. U pitanju je Ferid Hadžihaskić.

Međutim, on je danas pušten na slobodu, jer navodno nije bilo elemenata za njegov pritvor. Zbog sumnje da je počinio teško krivično djelo protiv sigurnosti javnog saobraćaja koje je rezultiralo smrću druge osobe, protiv njega će se voditi postupak u redovnoj proceduri. 

Danas su iz Tužilaštva KS poručili kako je Hadžihaskić vozio dozvoljenom brzinom neposredno prije same nesreće.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.