4.11.2017. 18:53
0
Mladić se okliznuo kod Zelenog mosta i upao u Vrbas, nakon velike drame spašen od utapanja
Dvadesetsedmogodišnji Banjalučanin čiji su inicijali B.K, kojeg su pripadnici policije i Vatrogasne brigade Banjaluka izvukli iz rijeke Vrbas, nalazi se na liječenju i praćenju u Klinici intenzivne medicine za nehiruške grane Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske.

"Pacijent je trenutno respiratorno i hemodinamski stabilan, a vitalni parametri se održavaju u granicama normale. Pacijent ostaje na daljem liječenju", saopšteno je iz UKC Republike Srpske. 

Prema riječima dežurnog ljekara u Klinici intenzivne medicine za nehirurške grane Sandre Kovačević, pacijent je juče u 16.55 časova primljen u teškom opštem stanju, hemodinamski i respiratorno ugrožen, u stanju hipotermije. 

Policija zajedno sa pripadnicima Vatrogasne brigade Banjaluka juče je iz rijeke Vrbas izvukla i spasila da se ne utopi dvadesetsedmogodišnji Banjalučanin čiji su inicijali B.K. 

Mladić je spašen u 16.25 časova u Ulici Skendera Kulenovića u blizini nekadašnje štamparije "Glasa Srpske", rečeno je Srni u policiji. 

Srna saznaje da se mladić nalazio na obali Vrbasa u neposrednoj blizini Zelenog mosta, kada se okliznuo nakon čega je pao u rijeku koja ga je nosila do momenta kada je izvučen na obalu. 

On je odmah prevezen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske gdje mu je ukazana ljekarska pomoć. 

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.