21.11.2017. 21:30
0
Iz Donje Orahovice nestao Haris Mujić: Porodica sedmicu ne zna ništa o njemu, moli građane BiH za pomoć
Damira i Amina Djedović iz Donje Orahovice, kod Gračanice, tragaju za sinom, odnosno bratom Harisom Mujićem, za kojeg tvrde da mu se od srijede, 15. novembra, izgubio svaki trag.

Slučaj je prijavljen policiji i rečeno nam je da se obratimo svima i da informaciju dijelimo na internetu, ne bismo li došli do nekih informacija. Svaka pomoć je dobrodošla – kaže Damira Djedović.

Amina Djedović nam je kazala da je njen brat Haris rođen 5. novembra 1991. godine i da je nestao u srijedu, 15. novembra oko 16 sati.

– Ako neko ima bilo kakve informacije dobro su došle. Kontakt-telefoni su 061/458-363 (Amina) i 062/673-622 (Damira), a mogu se obratiti i MUP-u – kazala je Amina Djedović.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.