17.12.2017. 21:34
3
Peti dan potrage za Aldinom Mulićem: Rijeka je sve veća, ne znam više ni ja šta da kažem, barem da ga pronađemo, da se utješimo
Peti dan potrage za Aldinom Mulićem nije dao rezultat. Teren duž obale rijeke Bosne, dug je do 110 kilometara.

Baza je u Kemberovića polju. Od ranog jutra, ekipe se raspoređuju na lokacije. Prave se planovi. . Rijeka nabujala, mutna, brza, nosi sve pred sobom.

Kroz šiblje. Kroz blato. Vodu. Oskudo opremljeni, ali uporni, članovi porodice nadaju se opadanju nivoa rijeke.

"Rijeka je sve veća, ne znam više ni ja šta da kažem. Nadam se da ćemo pronaći u svoj ovoj tragediji, eto da bar bude to nešto, što će nas utješiti, da ga možemo pronaći. Ništa drugo", poručuje Mufid Mulić, član porodice.

U potrazi za Mulićem - uključili su se i njegovi prijatelji i kolege. Kažu, nakon treće smjene na poslu, pravo na obalu Bosne.

"Kolege s posla. Radimo zajedno i zbog toga smo tu da pomognemo, da ga nađemo. Radimo najbolje što možemo", kaže jedan kolega Aldina Mulića, a drugi dodaje:

"Teški su uslovi stvarno, nadam se da će se voda povući pa da će nam biti malo lakše", prenosi N1.

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.