3.1.2018. 16:03
0
Detalji stravične nesreće kod Lukavca: Mještane probudili jauci stradalih, jedan mladić potpuno izgorio
U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u srijedu jedan sat poslije ponoći na magistralnom putu Tuzla – Doboj, u mjestu Sižje kod Lukavca, smrtno je stradao H. S. iz Miričine, dok je teško povrijeđen S. V. iz Puračića, prenosi danas Dnevni Avaz.

- Probudili su me jauci koji su se čuli nakon što se automobil prevrnuo i zapalio. Povrijeđenim se nije moglo pomoći, jer je bilo preopasno zbog poraža. Ubrzo su stigli vatrogasci, a čuo sam kako je jedan mladić potpuno izgorio, dok je drugi u teškom stanju – rekao je jedan od mještana naselja Sižje za Avaz.

U trenucima dok smo bili na mjestu događaja službenici MUP-a TK i dežurni kantonalni tužilac Kantonalnog tužilaštva TK su obavljali uviđaj. Sumnja se da je saobraćajnoj nesreći kumovala prebrza vožnja po skliskom kolovozu i gustoj magli, dodaje Dnevni Avaz.

Na UKC Tuzla smješten je S. V., koji se nalazi na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju, a njegovo zdravstveno stanje je izuzetno teško.

Nakon obavljenog uviđaja i izdatih naredbi, odnosno vještačenja, bit će poznat uzrok još jedne stravične saobraćajne nesreće.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.