4.1.2018. 22:35
0
Izbo poznanika pa ga spašavao
Takođe nezvanično, Dejan i Darko su dobar dio tog dana, u srijedu, zajedno pili, nakon čega su se posvađali i obračunali kod kružnog toka u mjestu Barić u Tesliću. Tu je Dejan tri puta ubo Darka - u stomak, grudni koš i desnu podlakticu.

"Dejan je tada rekao da moraju u bolnicu, ali Darko je odgovorio da je dobro, da nije ništa strašno, da odlazi kući ", pojašnjava naš izvor.

Ipak, Dejan je odlučio da je bolje da sve prijavi te je u 20.09 pozvao policiju i rekao im da je izbo sugrađanina. Policajci su izašli na teren, te su teško povrijeđenog mladića pronašli pored puta, gdje se srušio, nakon čega su ga policijskim automobilom prevezli u Dom zdravlja Teslić.

"On je nakon ukazane ljekarske pomoći prevezen u dobojsku bolnicu, gdje je zadržan na liječenju", kazali su iz policije za Nezavisne.

Ljekari iz dobojske bolnice kazali su da je izbodeni mladić operisan te da je zadobio povrede opasne po život, tako da bi bez ljekarske intervencije vjerovatno umro.

"Puno je iskrvario i bio je u šoku. Trenutno je stabilan, mada se još ne može govoriti o daljim prognozama", kazali su ljekari.

Kada je policija uhapsila Dejana, utvrdila je da ima 2,08 g/kg alkohola u krvi, pišu Nezavisne.

(Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.