13.1.2018. 13:35
0
Šef u Geodetskoj upravi RS prerezao sebi vene
Zdravko K., službenik Geodetske uprave RS, pokušao je prekjuče da se ubije u svom stanu, saznaje "EuroBlic".

Izvor iz MUP RS otkriva da je Zdravko K. popio veću količinu antidepresiva, a zatim je sebi prerezao vene.

Zahvaljujući brzoj intervenciji ljekara Službe hitne pomoći pacijent je na vrijeme prebačen u Univerzitetsko klinički centar RS gdje mu je ukazana pomoć.

Zdravko K. je kako saznaje "EuroBlic" aktuelni načelnik Odeljenja za internu kontrolu Geodetske uprave RS koju u posljednje vrijeme potresaju ozbiljni skandali i hapšenja vezana za višemilionske zloupotrebe.

Izvor iz policije navodi da bi daljim provjerama trebalo biti utvrđeno koji su razlozi doveli do toga da načelnik Odjeljenja za internu kontrolu u Geodetskoj upravi RS digne ruku na sebe.

Posljednji put Zdravko K. se u javnosti spominjao u septembru 2016. godine kada je bio svjedok u postupku protiv bivšeg direktora Geodetske uprave RS Tihomira Gligorića koji je osuđen na godinu dana zatvora zbog nesavjesnog poslovanja i pričinjene štete Geodetskoj upravi RS od 265.000 maraka.

U banjalučkoj policiji su potvrdili informaciju o pokušaju samoubistva dodavši kako je o svemu obaviješteno nadležno tužilaštvo.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.