5.3.2018. 13:26
0
Drama: Pljačkaši bježali od policije, pronađeni u Konjicu kod sina uglednog doktora
Neobičnu intervenciju zabilježili su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona proteklog vikenda u Konjicu.

Naime, nakon pljačke na području Hadžića, nepoznate osobe su se u jednom vozilu zaputile u pravcu Konjica i nisu željele da se zaustave na poziv policije da to urade.

Kako piše u saopćenju MUP-a HNK, jučer oko 16 sati PU Konjic je od strane PS Hadžići obaviještena da je na području Hadžića izvršeno razbojnitšvo te da osobe koje su počinile ovo kazneno djelo bježe u pravcu Konjica sa vozilom VW Polo. Oni se nisu zaustavljali na naredbu ovlaštenih službenih osoba te su nastavili prema Konjicu.

Odmah su na lice mjesta izašle patrole policije te je ubrzo vozilo pronađeno parkirano na platou Željezničke stanice.

Bjegunci Ermin Rešidović i Asmir Murtović  nađeni su kod Lukmana Hadžihusejnovića, od ranije poznatog policiji. Lukman je sin od uglednog doktora iz Konjica. Hadžihusejnović je svojevremeno sa puškom Kalašnjikov hodao po centru grada i plašio prolaznike, narušavajući javni red i mir.

(NAP/Alen Avdić)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.