10.4.2018. 15:58
4
Detalji pucnjave kod džamije Kralja Fahda: Zaštitar pucao na par koji ga je napao nožem?
U blizini džamije Kralja Fahda u sarajevskom naselju Saraj-Polje danas je oko 12 sati došlo do pucnjave, u kojoj nije bilo povrijeđenih osoba.
Policajci su na mjestu događaja zatekli vozilo zaštitarske agencije “Coin Security”, na kojem je bilo sasuto zadnje vjetrobransko staklo.

Stanari ovog naselja ispričali su da su mladić i djevojka nožem napali zaštitara ove agencije, a on je, prema njihovim riječima, uzvratio paljbom. 

Navodno je par izletio pred njegovo vozilo, a zaštitar je trubio sirenom. 

Građani kažu da je situacija izmakla kontroli te da je zaštitar bio prinuđen pucati na par, za koji su rekli da su u ovom naselju poznati po problematičnom ponašanju.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo jučer nisu željeli potvrditi ove informacije. Ni agencija “Coin Security” nije željela davati bilo kakve izjave povodom incidenta. Tokom višesatnog policijskog uviđaja cesta iz pravca Nedžarića prema Dobrinji bila je u potpunosti zatvorena, prenosi Avaz.
 
4
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.