16.4.2018. 14:32
0
Žena čije je tijelo pronađeno na pijaci popila sirćetnu kiselinu
Pedesetsedmogodišnja S. G. iz Banje Luke, čije je beživotno tijelo pronađeno jučer oko 1.20 sati u krugu banjalučke pijace, počinila je samoubistvo popivši sirćetnu kiselinu.
U Zavodu za sudsku medicinu u Banjoj Luci danas je obavljena obdukcija leša koja je pokazala da nema elemenata krivičnog djela, prenosi Faktor.

- Popila je kiselinu u većim količinama. U pitanju je samoubistvo – kratko nam je potvrđeno iz istrage.

Nezvanično saznajemo da je nesretna žena i ranije imala suicidnih namjera.

Njeno tijelo je pronađeno jučer u ranim jutarnjim satima u Ulici braće Podgornika u Banjoj Luci. Odmah je obavljen uviđaj, a po nalogu dežurnog tužioca, leš je prevezen u zavod za sudsku medicinu kako bi se obavila obdukcija, prenosi Faktor.

(Alen Avdić)
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.