17.4.2018. 13:26
4
Supruga u Sarajevu nožem ubila muža: Ubijen Sead Delalić, supruga Merzija rekla da je Sead "zateturao" i pao na nju dok joj je u ruci bio nož
Prema pisanju Dnevnog Avaza, u porodičnoj kući u sarajevskom naselju Soukbunar ubijen je Sead Delalić (57).

Njega je kuhinjskim nožem ubola godinu mlađa supruga Merzija nakon žestoke porodične svađe, prenosi Avaz.

Supružnici su se često svađali, a sve je eskaliralo oko ponoći kada je Sead nasrnuo na Merziju tokom rasprave. Njoj se u tom momentu u ruci našao kuhinjski nož.

Osumnjičena je tokom saslušanja kazala da se Sead zateturao, te pao na nju dok joj je u ruci bio nož. Na žrtvi je tokom vanjskog pregleda pronađena jedna ubodna rada u sredini grudi. Nož je izuzet i poslat na vještačenje. Merzija je također policajcima kazala da je od supruga trpjela verbalno nasilje, ali da je nikada nije tukao te da te incidente nije prijavljivala, prenosi Dnevni Avaz.

4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.