19.4.2018. 15:10
0
Upao je u zamku koju su mu pripremili građani na Facebooku: Fudbalski sudija iz Brčkog tražio od djevojčice da se slika gola
Pedofil M. J. (37) iz Brčkog fudbalski sudija i električar, kako je navedeno na Facebook profilu M. J., bez imalo oklijevanja počeo je razgovor s “13-godišnjakinjom”.

Pitao ju je koliko ima godina i koji je razred te da li se ikada ljubila do sada i bi li to voljela. Tražio je od nje da se slika bez pidžame, govoreći joj kako je lijepa.

“Djevojčica” je bila nepovjerljiva kako bi zamka bila što uvjerljivija, ali je pedofil tek tada nastavio ubjeđivati da se slika gola, uz obećanje da to neće nikome pokazati, prenosi “Crna hronika“…

U policiji Distrikta Brčko je rečeno da je protiv M. J. podnesena prijava.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.