10.5.2018. 10:20
0
Davor Dragičević, uz povik "Pravda za Davida", ušao u NSRS
Davor Dragičević stigao je s prijateljima svog sina i članovima grupe "Pravda za Davida" pred NSRS.

Uz povik "Pravda za Davida", Davor je ušao u zgradu NSRS, gdje će se danas obratiti poslanicima.

Podsjetimo, posebna sjednica NSRS počet će u 10 sati, a Kolegij je predložio jednu tačku dnevnog reda, i to razmatranje stanja sigurnosti u Banjoj Luci i RS. Poslanicima će se obratiti i otac Davida Dragičevića.

Porodica Davida Dragičevića uvjerena je da je on ubijen nakon nekoliko dana mučenja te traže da institucije RS, MUP i Tužilaštvo rade svoj posao da bi saznali šta se desilo Davidu.

Svake večeri na Trgu Krajine u Banjoj Luci u 18 sati okuplja se nekoliko stotina građana da bi pružili podršku porodici u traganju za istinom, a Facebook grupa "Pravda za Davida" okuplja više od 220.000 ljudi, prenosi Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.