5.6.2018. 20:58
1
Uhapšeni Savo Divčić i Admir Kalender: Osumnjičeni da su ubili Sinišu Miličevića zvanog Tigar, vlasnika kafića "Rodeo"
U nadležnost Republičkog tužilaštva večeras su predati S.D. /45/ iz Sarajeva i A.K. /39/ iz Livna, nastanjen u Sarajevu, uhapšeni zbog sumnje da su kao dio grupe učestvovali u teškom ubistvu 39-godišnjeg S.M. 31. maja u Istočnom Sarajevu, rečeno je Srni u ovom tužilaštvu.

Portparol Republičkog tužilaštva Dragica Tojagić rekla je da će ova lica biti ispitana, nakon čega će tužilac odrediti da li će uputiti prijedlog za određivanje pritvora. 

Srna nezvanično saznaje da su uhapšeni Savo Divčić i Admir Kalender zbog osnovane sumnje da su iz vatrenog oružja teško povrijedili Sinišu Miličevića u Dabrobosanskoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu, koji je prevezen u Bolnicu Istočno Sarajevo gdje je nedugo potom preminuo. 

Siniša Miličević zvani Tigar bio je vlasnik ugostiteljskog objekta "Rodeo" u Istočnom Novom Sarajevu. 

(Srna)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.