6.7.2018. 9:37
0
Žena koja je otela bebu u Hadžićima na kriminalističkoj obradi, uskoro će biti predata Tužilaštvu KS
Ženska osoba inicijala M.D. koja je osumnjičena da je jučer otela novorođenče u Hadžićima kod Sarajeva lišena je slobode i trenutno je na kriminalističkoj obradi u Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUPKS), potvrdila je Feni glasnogovornica Tužilaštva KS Azra Bavčić.

Naglasila je da će M.D. nakon kriminalističke obrade u MUP-u KS biti predata u nadležnost Tužilaštva KS-a na dalje postupanje.

M.D. je locirana i pronađena s otetom bebom u Hostelu Ferijalac u sarajevskom naselju Marijin Dvor sinoć oko 22.15 sati, nakon opsežne potrage službenika MUP-a KS u saradnji s tužiocima Kantonalnog tužilaštva KS uz asistenciju Obavještajno-sigurnosne službe.

Novorođenče je pronađeno živo i zdravo.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.