3.10.2018. 10:35
0
Bolji vremenski uslovi, nastavlja se potraga za Nalčom
Danas se nastavlja potraga za Harisom Nalčom, mladićem čiji je nestanak prijavljen prije tri dana na području Prokoškog jezera. Nastavak potrage za Nalčom bi trebala biti lakša zbog boljih vremenskih uslova.

Uskoro bi se trebala donijeti odluka o uključivanju ronioca u potrazi. Na području gdje se vrši potraga je prisutna i njegova porodica. U potrazi za Nalčom se koriste i tehnološka pomagala.

Nalčo je nestao na području Prokoškog jezera prije tri dana. Bio je u posjeti toj lokaciji u sklopu studentskog pohoda, prenosi N1.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.