24.10.2018. 14:19
0
Nekoliko osoba, među kojima ima i žena, povrijeđeno u novom sukobu policije i migranata u Velikoj Kladuši
Nekoliko lica, među kojima ima i žena, povrijeđeno je u novom naguravanju policije i migranata na Graničnom prelazu Velika Kladuša-Maljevac.

Nešto prije 13.00 časova hrvatska policija je postavila na granicu i fizičku prepreku, protivnavalnu ogradu, odnosno takozvane gelendere, javljaju federalni mediji pozivajući se na MUP Hrvatske. 

Rukovodilac Službe hrvatskog MUP-a za odnose s javnošću Marina Mandić rekla je da "u odbrani hrvatske granice učestvuju svi potrebni rodovi policije". 

Migranati, koji su u ranim jutarnjim časovima Talgo vozom stigli u Bihać, prelaze u autobuse kojima će biti vraćeni u Sarajevo. Oni će biti smješteni u centar Ušivak koji je danas počeo sa radom. 

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.