16.11.2018. 12:46
0
Granična policija: Na Rači uhapšena osoba s krivotvorenim novčanicama
Službenici Granične policije Bijeljina danas su na graničnom prijelazu Rača prilikom kontrole jednog automobila te vozača i suvozača, obojica državljani BiH, otkrili novčanicu od 500 eura za koju se sumnja da je falsificirana.

Novac je pronađen korištenjem specijalističke opreme, a Tužilaštvu BiH protiv osobe čiji su inicijali S. S. (21) bit će dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu krivotvorenje novca, saopćeno je iz Granične policije BiH.

U drugoj akciji pripadnici Granične policije Izačić uhapsili su D. J. (36) nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da je Policijska stanica Kozluk raspisala za njim potragu zbog krivičnog djela teška krađa.

Ovaj državljanin BiH kontroliran je na izlasku iz BiH i predat je policiji u Kozluku.

(Srna/Alen Avdić)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.