13.12.2018. 8:47
1
Šta se desilo na Dobrinji: Da li su zapaljeni automobili od policajaca ili su migranti slučajno izazvali požar?!
FOTO: Dnevni Avaz
U sarajevskom Aerodromskom Naselju u ulici Braće Mulić na broju 28 jutros je izbio požar, prenosi jutros Dnevni Avaz.

Kako je saopćeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, požar je izbio u nenaseljenom dijelu zgrade, ali još nije poznato ima li povrijeđenih.

Policijske i vatrogasne ekipe su na terenu koje rade na lokaliziranju požara i utvrđivanju okolnosti koje su dovele do širenja vatre.

Prema saznanjima Dnevnog Avaza, migranti su ložili vatru u garaži zgrade, koja se proširila i zahvatila dva automobila.

Međutim, portal Faktor.ba prenosi da su izgorjela dva automobila od zavodskog policajca i njegove supruge, koja je inače zaposlena u krim-policiji u MUP-u KS, a koja je radila na slučajevima u borbi protiv automafije u Sarajevu. Faktor prenosi da su požari vjerovatno podmetnuti.

Dim se proširio po haustoru, što je uznemirilo stanare, nakon čega je VPJ stavila požar pod kontrolu, oko 7.50 sati. 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.