14.12.2018. 8:49
2
Komšije ranije čule Admira Sovića kako najavljuje da će pobiti djecu ako ga žena napusti
Nezapamćena tragedija pogodila je bihaćko naselje Mali Lug gdje je jučer otac ubio svoje troje maloljetne djece, a nakon toga i sam počinio samoubistvo.

Radi se, naime, o Admiru Soviću koji je ubio svoju maloljetnu djecu, a nakon toga se objesio.

Prema izjava komšija koji su se nalazili na mjestu uviđaja, jedan od razloga za ovakav monstruozan čin Sovića bili su narušeni bračni odnosi, s obzirom da se njegova žena prije 20-ak dana spakovala i otišla od njega i djece.

Neki od mještana su rekli da je porodica doselila iz Cazina, da je teško živjela, a neki su navodno čuli prijetnje Admira Sovića koji je najavljivao da će napraviti ovo što se sada dogodilo ukoliko ga žena napusti.

Kako prenose pojedini mediji u BiH, prema još uvijek nepotvrđenim informacijama, Sović je djecu usmrtio nožem, a onda se objesio na ulaznim vratima kuće.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.