15.12.2018. 20:22
0
Prijatelj Admira Sovića: Pričao je da će to uraditi, ali ko bi mu mogao povjerovati. Stalno je bio ljut na ženu što ode od kuće pa je nema
Asim Delić, najbolji prijatelj monstruma Admira Sovića koji je ubio svoje troje djece i na kraju počinio samoubistvo, govorio je za Dnevni Avaz o svom prijatelju.

Asim kaže da je Admir bio ljubomoran što njegova supruga Lejla ide stalno u Sarajevo i da mu je često to pisao na Facebooku u njihovoj svakodnevnoj komunikaciji.

- Stalno je bio ljut na nju što ode od kuće pa je nema. Ali, nisam mogao ni zamisliti da bi mogao ubiti svoju djecu - rekao je Delić za Avaz.

- Nema opravdanja za ovo što je uradio. Mi smo radili zajedno. Jedanput sam mu se javio da idemo na pivo, rekao je da ne može jer će djeca ostati sama. Pitao sam ga gdje mu je žena, samo mi je rekao da je opet otišla u Sarajevo - priča Delić.

- Pitaju ljudi je li moguće da se ovo dogodilo. Ni ja ne mogu da vjerujem. Svašta je pričao, pričao je i da će to uraditi, ali ko bi mu povjerovao da može dići ruku na svoju djecu - kaže Delić.  

Podsjećanja radi, Admir Sović je prije dva dana ubio svoje troje malodobne djece u Bihaću tako što ih  je ubio nožem, a onda se objesio na ulaznim vratima kuće. 

Ostavio je poruku u kojoj je na gnusan način najavio šta će uraditi i napisao kako njegovu suprugu Lejlu "sada više niko neće zvati mama", te je napisao da bi i nju ubio da se nalazila u kući.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.