23.12.2018. 18:40
1
MUP KS: Potjernice za osobama koje se terete za teška krivična djela
Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo je ažuriralo spisak osoba za kojima je raspisana potjernica. Između ostalog, na spisku se nalaze osobe koje su poznate bosanskohercegovačkoj javnosti.

Ministarstvo unutrašnjih poslova je raspisalo potjernicu za Benjaminom Mendolučaninom koji se tereti za nanošenje teških tjelesnih povreda. Za ovo krivično djelo se terete Liridon Kelmendi, Jasmin Koso i Husein Omanović.

Na spisku je i Alen Gaon koji se tereti za posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo apeluju građanima da u slučaju saznanja o navedenim i drugim osobama za kojima je raspisana potjernica obavijeste operativni centar pozivom na broj 122, prenosi N1.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.