22.1.2019. 12:50
0
Policija o sinoćnjim hapšenjima u Banjaluci
Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka jučer su uhapsili dvije osobe zbog činjenja prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru.
Naime, osobe J.T. i Z.Š. obje iz Banjaluke su uhapšeni na prostoru Trga Кrajine, u Banjaluci, zbog činjenja prekršaja iz člana 24. Zakona o javnom redu i miru, a daljim preduzimanjem mjera i radnji kod jedne osobe pronađena su i dva predmeta pogodna za nanošenje tjelesnih povreda, koji su uz uredno izdatu potvrdu od osobe, privremeno oduzeti.

O preduzetim mjerama i radnjama obaviješten je dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci, Odjeljenja za prekršaje, prenosi N1.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.