23.1.2019. 12:21
1
"Dijete ste mi ubili! Meni spremate zatvor i likvidaciju. Mir i dostojanstvo meni više nemaju ni svrhu, ni značenje u životu. Ja ću svojim putem, za mog Đakca do kraja"
Davor Dragičević, otac ubijenog mladića Davida Dragičevića oglasio se treći put nakon što je 30. decembra 2018. godine nestao nakon protestnog okupljanja Pravda za Davida kada je MUP RS uhapsio više članova.

Dragičević se javnosti obratio putem FB grupe Pravda za Davida u trenutku kada VSTV raspravlja o slučaju Dragičević, odnosno dopisu koji je uputio član Predsjedništva BiH Željko Komšić o slučajevima ubistva Dženana Memića i davida Dragičevića VSTV-u. 

- Iza saopštenja Burle (Dodik op. a.) i Čvoke (Lukač op. a.) jasno je da je u toku ko zna koja po redu likvidacija Davida Dragičevića. Samom današnjom sjednicom VSTV, to se potvrđuje. Dijete ste mi ubili! Meni spremate zatvor i likvidaciju. Mir i dostojanstvo meni više nemaju ni svrhu, ni značenje u životu. Ja ću svojim putem, za mog Đakca do kraja. Istina - "vrh MUP-a" stoji iza brutalnog ubistva Davida Dragičevića, tužioci Vrećo, Lepir, Bajić, Mitrović.

Burle i Čvoka nose meni direktnu odgovornost. Možete me jedino ubiti i ništa više, ja idem do kraja. Od ovih institucija moje dijete i ja nikad pravdu nećemo dobiti, ali dobut ću je ja, za tebe sine moj, za tebe dušo moja, ja idem do kraja" - poručio je Davor.


(Patria)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.