23.2.2019. 15:00
2
Varaždinska policija pronašla mrtvo novorođenče: Majka se porodila sama u kući pa otišla na posao
Varaždinska policija u petak je u kući u Dubravcu, kojom se koristi 28-godišnjakinja, pronašla mrtvo novorođenče, izvijestili su u subotu iz Policijske uprave varaždinske.

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske u kuću su došli po dojavi Opće bolnice Varaždin, temeljem naloga varaždinskog Županijskog suda i uz prisutnost varaždinskog Općinskog državnog odvjetnika.

Tokom pretrage u kući su pronašli mrtvo novorođenče koje je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin, prenosi Hina.

Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju svih okolnosti tog događaja.

Varaždinski.hr donosi neke nove detalje o slučaju. Pišu kako se navodno majka porodila u porodičnoj kući, a nakon toga otišla na posao. Tamo joj je navodno pozlilo pa je prebačena na hitni medicinski prijem, gdje je, navode izvori, utvrđeno da je rodila.

Majka je navodno sve vrijeme skrivala trudnoću te zapravo do same tragedije niko nije znao da je bila trudna.

 

 

 

(Lejla Trle) 

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.