24.2.2019. 14:04
0
Nesreća prilikom sječe drva: Poginuo Mladen Kovačević, nekadašnji direktor nekoliko banaka
Šezdesettrogodišnji muškarac poginuo je prilikom pada posječenog stabla na njivi u mjestu Božići kod Prijedora, saopšteno je danas iz Policijske uprave Prijedor.

Slučaj je policiji prijavljen juče oko 13.45 časova. 

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, policijski službenici Policijske uprave Prijedor i ljekar mrtvozornik na uviđaju su utvrdili da nema elemenata krivičnog djela. 

Postupajući tužilac naložio je obdukciju tijela koja će danas biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Prema pisanju Nezavisnih novina, stradao je Mladen Kovačević (63), ekonomista iz Prijedora, kada je na njega palo posječeno stablo. Tokom karijere, Kovačević je bio direktor više banaka i prvi direktor Garantnog fonda RS.

Na čelu Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove RS kao vršilac dužnosti direktora bio je od aprila 2013. do februara 2014., a potom savjetnik ministra finansija RS.

Za zamjenika direktora Agencije za bankarstvo RS izabran je u julu 2017. godine, prenose Nezavisne.

(Srna / Nezavisne novine)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.